Verjaardagsfeesten, diners, familiebijeenkomsten & huwelijksfeesten

In klein of groot gezelschap, De Marnixhoeve is uw adres om naar toe te komen.

Een formule op maat

Verjaardagsfeesten of diners

Wat u ook verkiest een hapje een drankje, uitgebreid eten, ... wij zoeken met veel plezier samen met u voor een passende formule om er met familie, vrienden, collega’s een knaller van te maken.

Als er een jarige aan je tafel zit, mag je dit altijd melden. Wij voorzien steeds een geschenk.

Familiebijeenkomsten

Een huwelijksjubileum, verjaardag of iets anders in familiekring te vieren? Wij maken er samen met u een gedenkwaardig feest van, voor jong en oud!

En we hebben vast en zeker leuke ideeën om van uw familie bijeenkomst een heel aangename dag te maken.

Huwelijksfeesten

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een "no-nonsens" locatie? Dan is de Marnixhoeve jouw locatie voor Lier, en omstreken.

De Marnixhoeve biedt u een charmant kader met landelijke omgeving aan de rand van Lier met grote parking. U geniet er van de Vlaamse hoevekeuken met grootmoeders recepten, streek- en seizoensgebonden producten.

Voor groepen klein of groot, jong en oud hebben wij op maat gemaakte oplossingen. Onze zaak bied plaats voor ruim 150 personen.
Vanaf 30 personen zetten wij u in een afgesloten gedeelte waar u kan genieten in alle rust van uw trouwlunch, receptie of avond diner/feest.

Bij mooi weer krijgt u het tuingedeelte met prachtig landelijk zicht ter uwer beschikking. Wij bieden u zelf de gelegenheid om een ceremonie bij ons te organiseren.

Een persoonlijk gesprek

Ieder feest "verjaardag, diner, familiebijenkomst of huwelijk" is uniek! Wij zorgen ervoor dat elk feest of gelegenheid is aangepast aan uw specifieke wensen!
Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we samen de mogelijkheden en kunnen zo een feest volledig op maat samenstellen.


Wij maken dus enkel offertes op na afspraak en gesprek. Neemt u met ons contact op.


TERUG NAAR

GROEPEN & FEESTEN


CONTACTEER ONS

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden.